De zee én de wereld van 3D

IMG_4869 IMG_4861 IMG_4860

Samen schilderen aan een grote zee voor de zieke kinderen van Villa Rozerood. Het was een hele uitdaging maar onze jongste Lukies maakten er werk van. Samen overleggen, prenten bekijken van de zee en het strand en zo de juiste kleuren zoeken…

IMG_4881 IMG_4873 IMG_4876 IMG_4867

Toen het strand klaar was, moest het drogen. Dat vonden onze kunstenaars maar een gek concept. ‘ Een zee die moet DROGEN ? Dat kan toch helemaal niet ? ‘ ;). Maar toch, in de wereld van de kunsten kan veel … heel veel. Dus, terwijl de zee lag te drogen, werden er ontwerpen bedacht in 3D. Artistieke kubussen en rechthoeken met fluotexturen. Misschien de volgende keer toch Arne Quinze eens uitnodigen in ons atelier ?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s