Bijenmaand

Je kan als kunstenaar op je zolderkamertje prachtige werkjes maken MAAR je kan ook met je werk naar buiten komen en besluiten om er iets bijzonder zinvol mee aan te vangen! Bij LuKiArt halen we deze maand al onze creativiteit naar boven en naar buiten om de natuur een handje te helpen. Februari is het bijenmaand bij LuKiArt. Samen met Joost, Serge, Ann en Frederik willen we zorgen voor de bijen. Vorige woensdag was iedereen welkom in ons atelier en wat waren we met veel !

IMG_4989 IMG_4981 IMG_4982 IMG_4988 IMG_4985

We kregen van Joost Hosten, een imker uit Sint-Martens-Latem, uitleg over het belang van de bij en we mochten proeven van zelfgemaakte honing! We mochten ook eens voelen en ruiken aan de bijenwas. Daarna was het tijd voor de artistieke actie ! Het ontwerpen van een artistiek bijenhotel ! Een bijenboothotel, een bijenhotel met een dakterras vol bloemen, een bijenhotel uit bamboe en kokosnoot en zelf een bijenhotel met een voetbalveld ( AHja, voor de sportieve bij ;)). Als we de gaatjes, dikke en dunne, maar niet vergeten liggen alle opties open.

IMG_4998 IMG_4996 IMG_4992 IMG_4990

Na de krokusvakantie kiezen we samen een aantal ontwerpjes uit en beginnen we te bouwen aan een bijenhotelpark om u tegen te zeggen ! Tot dan !

Meer informatie vind je ook via onze pagina LuKiArt-en-de-Bijtjes

Leave a Reply