Kom erbij – bijna zover

Wij zijn klaar om er samen met jullie een schitterend nieuw schooljaar van te maken, met allerlei boeiende ateliers, museumbezoeken, gastdocenten, …

Ben je vertrouwd met onze werking, dan vind je alle info omtrent “hoe inschrijven” hier.

Kom je hier terecht via de UitKalender, dan ben je welkom in ons “(2 wekelijks) beeldend kunstatelier voor Jongeren (+12)”:

maak je kennis met allerlei 2D-disciplines: tekenen, schilderen (acryl en mixed media), collage, grafiek, karakterdesign, … Jullie kiezen de thema’s! Wij leggen jullie een techniek uit, ttz we laten jullie die ontdekken en dan vullen jullie die in met jullie eigen wereld. Wij voorzien ook ALLE materialen om mee te werken. Wil je liever aan één project werken, dan kan dit ook. Onze begeleiders focussen elk op hun specialiteit en daardoor is het atelier telkens weer anders. Alle info, via hier.

Kom je hier terecht via de UitKalender, dan ben je eveneens welkom in “Beeldend opstap-Kunstatelier voor kleuters (4-5jarigen)” :

Bij ons kan je vanaf 4 jaar kennismaken met beeldende kunstvormen. We nemen je kleuter (om de 2 weken) mee in de wereld van verf, kleur en vorm. Elke keer laten we hen een nieuwe techniek ontdekken! We laten ons inspireren door verhalen, hedendaagse thema’s, techniek, … We zijn zelf elke keer verrast door de creativiteit van die kleine kunstenaars! Alle info, via hier.

Sabine, Nils, Inge, Hubert, Marleen, SabineM, Jane, … en het ganse team achter de schermen