CWRM mobiel atelier- het is bijna zover

logo cwxrm_v-01

  ComingWorldRememberMe (www.comingworldrememberme.be) komt ism de Gemeente Sint-Martens-Latem, LuKiArt vzw, De Gemeentelijke Basisschool Latem-Deurle en de Vrije basisscholen Sancta-Maria en Sint-Jozef,…naar onze gemeente in De Oase (Constant Permekelaan 54, 9830 Sint-Martens-Latem)

van 13 november 2017 tem 19 november 2017.

 De plechtige opening door burgemeester en schepenen gaat door op 13/11 om 16.30u
Op woensdagnamiddag ontmoeten jong en oud elkaar tijdens de grootoudernamiddag ism LuKiArt en de LatemseSeniorenAdviesRaad.
(meer info via LSAR) en op zondag 19/11 sluiten we af met de KunstendagVoorKinderen2017

 Wilt u ook deel uitmaken van dit kunstproject in Sint-Martens-Latem ?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden :

  1.  Kom zelf een beeldje maken in De Oase van 13/11 tem 19/11/2017 (dit kan elke dag (maandagavond na 16.30u, van dinsdag tem zondag doorlopend van 9.00u tem 20.00uvoor alle duidelijkheid, individuele bezoekers zijn steeds welkom , maar moeten misschien even wachten, de schoolkinderen hebben overdag voorrang, betalen van 5€ kan ter plaatse)
  2. Kunt u er zelf niet bij zijn, maar wilt u toch een Peter/Meterschap aanschaffen, vul dan het inschrijfstrookje in en betaal 5 €/beeldje via overschrijving, dan krijgt u als bewijs van deelname een certificaat. In dat geval wordt uw beeldje vervaardigd door één van de vrijwilligers.

( Een peter- of meterschap kost 5 euro. De helft van dit bedrag wordt rechtstreeks doorgestort naar een goed doel dat kinderen helpt die zich door huidige oorlogssituaties in fysieke en/of psychische nood bevw nden. De andere helft wordt  gebruikt om de land art installatie te realiseren. Elke peter en meter ontvangt een gepersonaliseerd certificaat met hierin een dog-tag met CWRM-stempel, dit wordt opgestuurd)

 Wilt u als vereniging meewerken aan dit unieke kunstproject ?

Kom dan in groep en reserveer een tijdsblok (per groep van max 20 personen één uur, na 16.00u, behalve op zaterdag en zondagvoormiddag dan kan het doorlopend) , dit kan via sabine.pauwaert@telenet.be , tel 0475 803403) of stuur onze CWRM-Flyer-LuKiArt door !


LatemLogo2009 0cultuurraad-logo

Leave a Reply