Onze Tweede Exposeer/Exploreer , 26/06/2016

Lukiart_A5_2016_gvd

beste allemaal,

We zijn zeer bijzonder fier op onze kinder-kunstenaars en nodigen iedereen daarom uit op onze “Tweede Exposeer/Exploreer – Wij zijn LuKi” op kermiszondag 26/06/2016, in ons vernieuwde atelier in De Oase.

Naast de expositie binnen, tonen de kunstenaars dit jaar ook buiten in het Speelgroenproject rond De Nark hun Landschapskunst !, ze nemen iedereen mee in hun wereld vol verhalen.  We zijn er de ganse dag en er is kinder-sangria en een hapje voor iedereen.

Het atelier is bovendien open vanaf 10.00h tot 17.00h voor iedereen met kunstzinnige kriebels die zelf aan de slag wil.

Een primeur : deze expositie verhuist na het weekend naar Ontmoetingscentrum tVaartje in Lissewege, waar LuKiArt vzw deze zomer in juli op zondagen Mobiele Workshops verzorgt, iedereen welkom aan zee. Meer details via hun programma.

tot dan,

Sabine, Pascale, Sylvie, Geertje, Ann, Isabel en Marleen

 

Leave a Reply