Even alles loskriebelen en filosoferen over een eigen kunstproject…

IMG_3560 IMG_3561 IMG_3572 IMG_3574 IMG_3575 IMG_3576 IMG_3577

Grote en kleine kunstenaars kwamen weer gezellig samen in onze Oase van geurige en kleurige verfjes. De grote Kunstenaars ( met een grote ‘K’ ) kriebelden losjes figuren bij elkaar op kleine kaartjes met rechterhanden maar vooral ook en met linkerhanden, …met ecoline en met potlood. Daarna doken we samen in de kussens op ons ‘kletstapijt’. Daar verzamelden we een hoop ideeën voor een eigen project.  Vliegende vogels, gekke meubelen, beelden schieten van mensen die vooral niet poseren ;), experimenteren met een berg witte vetkrijtjes …én nog veel meer leuke gedachten wandelden over ons ‘kletstapijt’. LukiKidsss jullie waren weer geweldig 🙂 !

IMG_3563 IMG_3583

En ook onze kleine Kunstenaars ( mét een grote ‘K’ ) doken in wol, ijzerdraad en plaklijm. De popjes kregen geweldige kapsels en ook de lijfjes en buikjes kregen al meer vorm. Het was wel even samen zoeken hoe we de hoofdjes OP die lijfjes konden zetten zonder dat ze er af rolden ;), maar ook dat kwam allemaal goed. Daarna schilderden we samen een groot verhaal over een robot in Parijs die uiteindelijk in Egypte terecht kwam, duizend schatten vond … én die gewoonweg allemaal aan een giraf gaf …die, uiteraard, toevallig langs kwam. Het is me wat… daar in die gekke Oase ;).

IMG_3556 2

IMG_3562 IMG_3581

X

One thought on “Even alles loskriebelen en filosoferen over een eigen kunstproject…”

  1. LuKiArt is werkelijk hartverwarmend !

    Marie vond het zo’n korte les afgelopen woensdag
    of in ‘grote-mensentaal’ : de tijd was gevlogen ! 🙂

Leave a Reply