We zijn er klaar voor, tot zondag

beste vrienden, We zijn er klaar voor ! De Oase Voor en De Oase Na ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????tot zondag 29/06 in Wijkcemtrum De Oase, Constant Permekelaan 54, 9830 Sint-Martens-Latem. Wees welkom voor een hapje, een drankje en kom kennismaken met onze medewerkers ! ??????????????????????????????? En de kinderen kunnen ook meteen aan de slag, een impressie van ons afgelopen jaar vind je via “foto-montage-2013-2014“. We openen onze deuren vanaf 10.00u !

vele artistieke groeten en tot zondag,

Sabine, Marleen, Isabel, Ann en Pascale

P.S. dank aan alle bezoekers voor jullie toffe reacties, binnenkort volgt er een fotoreportage , maar eerst een paar dagjes rust !

Alle info om in te schrijven vind je via onze “KomErbij” pagina. Tot binnenkort.

 

Leave a Reply