De Kerstman passeerde op zijn tocht bij LuKiArt

lieve kinderen,

er is iets vreemd aan de gang in ons dorp, de Kerstman doet zijn intrede op allerlei plekjes en op de meest onmogelijke uren.  Ook in de buurt van ons atelier doken er gisteren ineens een aantal op, met de boodschap “versier mij en breng mij naar het Kerstdorp”

Dit was maar een woord !, de kunstenaars gingen aan de slag en de Kerstmannen trokken de vreemde outfits aan (van op het carnaval in Rio over Schotland , sommigen gingen skiën, braken hun voeten, sommigen hadden het zeer koud, anderen tooiden zich met veren, tot zelfs in de hemel).

Komt er een Kerstman op jouw pad en zie je het niet goed zitten om die alleen te versieren, kom dan naar het Tempelhof op zondagnamiddag 15/12 (LuKiArt is er vanaf 14.00u-18.00u) !

tot dan,

Sabine, Saar, Sandy en natuurlijk de Kerstman

Leave a Reply