LuKiArt vzw dankt u voor uw stem – ING Solidarity Award

LuKiArt-logo-hogeresolutiew

LuKiArt vzw heeft met het project “Atelier aan (zieken)huis” meegedaan aan ING Solidarity Award .

Wij danken iedereen die gestemd heeft, we hebben niets gewonnen, maar wel is onze naam verder verspreid.

Wij doen dit voor alle zieke kinderen, het kan uw (klein)kind zijn, morgen kan het ook in uw familie gebeuren.

Wij willen hen een duwtje geven, door in het ziekenhuis (UZ Gent, Ziekenhuis Jan Palfijn, Maria Middelares,;..), het revalidatiehuis, het respijthuis ( Villa Rozerood, …) waar ze verblijven, of door ook bij hen thuis “kunst op/aan bed” te brengen. Laat hen even het ziek zijn vergeten en laat hen dromen !

Wie mij langer kent weet dat die droom meer dan 20jaar geleden reeds ontkiemd is en mij eigenlijk nooit heeft los gelaten. En wie zich nog het project “kunst-licht” herinnert, weet dat we allemaal samen wonderen kunnen verrichten !!!

Sabine Pauwaert, Pascale Pettersson, Isabel Rogiers, Ann Vandorpe, Marleen Vermassen en de vele vrijwilligers

Leave a Reply